Friday, March 18, 2011

Hot Ballon 2011 kembali lagi di Putrajaya....jom jom naik belonn

Hot-hot dari oven gambar-gambar ini...

Dalam perjalanan ke opis pagi ini (18.3.11 @8.00am) sampai saja dijambatan sana...aku terlihat satu permandangan yang cantik sangat bila kelihatan belon-belon berterbangan berbagai warna dan rupa melalui atas masjid sultan mizan (masjid besi)...merentasi tasik putrajaya...uiiii cantik cantik cantikk koo!!!...wahhhhh teruja nyee akuuu!!

sanggup aku berhenti kt tepi snap jap..cuma pakai camera hp jer la...gambar adalah tidak mencantik tak cam camera besau kann*tetibe bermotipkan...huhuhu

Kini hot ballon kembali lagi..setiap tahun rutin pesta ini diadakan...Mulai 17hb Mac semalam pesta hot ballon telah berlangsung...berakhirnya hari ahad ini...so jangan lepaskan peluang..

korang yang ada masa free tuh bawak anak-anak..mak ayah..tunang..pakwess..makwess...kekasih hati..kekasih golap ke...meh datang sini...kita naik belon...jangan ko tanya bape rega tiketnya sebab aku sendirik pun tak naik lagi..*owhhh cedehhhh

perlu diingatkan...nak naik belon..pastikan datang seawal pagi yea...klu idak harus ko tanamkan sifat kesabaran yang jitu..Q adalah memanjang...

tahun ini aku perasan belon-belon adalah sangat-sangat cantik dan berbagai rupa paras...semua gempak-gempak...tak cam tahun sudah-sudah...maybe dah ramai syarikat/negara luar sana turut serta pada kali ini...ini adalah kali ketiga ianya diadakan disini.

jom layannnnn....

yang penting ada doraemon...belon kucing pun ada..tapi tak sempat snap..sebab dah terbang jauh masa ini*keciwaa

bertebaran ko terbang kan.. ;)

badut pun ado...

cute nyeee..






doraaaa..eemaunnnnnnnnnnnn...lalallalala*feel2 lagu doremon



kredit info: BH 18032011..... click kt sini

Nota Hati: bila PPJ nk wat pesta bunga api antarabangsa erk..

1 comment:

::ienafazlyna:: said...

tiket rm/10 utk dewasa
rm5 utk budak2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...