Thursday, December 31, 2009

Hepi New Year Korang Semua...Hadiah Terhebat

Arini 31/12/2009...dalam beberapa jam lagi untuk kita melangkah ke tahun baru 2010..berinjaknya tahun maka berinjak ler usia kita...sepanjang 365 hari ditempuhi macam-macam terjadi..kenangan manis pahit tawar kelat semua ado..

2009 menyimpan seribu satu rintangan bagi aku laluinya..insy'allah atas kekuatan yang ada semangat yang jitu..aku tabah hadapinya..sehinggakan my bos siap cakap.." u champion..u memang strong menjalani kehidupan sebegini"..hanya Dia yang lebih mengetahuinya apa yang aku rasa dan laluinya...senyuman gelak tawa bersama-sama teman-teman sekeliling dan keluarga tersayang adalah insan-insan yang terhebat yang aku pernah milikinya...sukar untuk aku gambarkan bagaimana jika merka-mereka itu tiada bersama-sama aku....aku berdoa dan berharap semoga ianya menguatkan lagi semangat aku untuk masa-masa akan datang ini.

untuk korang semua my lovely2 silent readers...kengkawan depan meja tepi meja belakang meja nie ha..teman-teman diluar sana...my boss...ex-boss semua..aku mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat tahun baru...semoga pada tahun 2010 nanti akan menjanjikan diberikan kebahagiaan..kejayaan..kesihatan yang baik..halatuju matlamat yang korang targetkan untuk tahun 2010 nanti....aminnn

Malam nie aku melepak beronggeng2 kat mana?...tahun nie insaf sket*pengsan....duk umah...lepak kat lazy chair balcony umah aku tuh ngan my little jantan terhangat si omei...tengok bunge api sambil ngunyah cekodok ikan bilis + kopi paneh-paneh...wallaaaaa!!

Sib baek umah aku nih tingkat tinggi... semua wilayah taklukan beta nampak..sampaikan sayup2 genting highlands pun nampak bersinar-sinar dari kejauhan....KLCC pun aku leh nampak ...sayup2 jer nampak bunga api meletop..nak dengar bunyi..kene dengo efek kt tv ler....hahaha!!

Hadiah terhaibattt aku pada tahun 2009??..ermmm..taraaaaaa..smile smileeee yerrrr... ;)

Lappy cenonit yang aku idam-idamkan..lama tunggu ooooo..bru aku mendapatnyeee.. sonang baitu membawanya sumbat jer dalam handbag sajokk...handbag aku kan beso-beso kan ala-ala feel2 mak datin punya *hehehe...berkat kesabaran aku untuk memilikinya berbaloi-baloi...

Azam tahun baru aku?..hurmmmmmm *senget2 mulut sambil garu dagu....azam terhaibatt aku tahun 2010 nie..nak diet....rugi lorrr....banyak kain baju aku udah 'keketatan'..*hehehe!!

ape plak azam korang erk??...* sila tinggalkan jejak dibawah utk kita kongsi-kongsikan ape plak azam korang yeaaa...tengkiuuu..luv u lah!!

~ Good Bye 2009..and Welcome 2010!!

Nota Hati: Kata hati..hati berkata-kata..

6 comments:

pu3sakura said...

salam, akk...
azam saya tahun 2010, nak dptkan lappy yng comei cam akk punyer tu..
hehehe....

Orchid said...

pu3 sakura > yeahhhh!..kumpul uit2 yea anak2... ;)

strawbery said...

ehhh ju pun nak jugak LAPPY gayak gitu..
ngah tunggu duit CEMERLANG..hahahaha...larikkkk...
WAHHH AZAM BARU TUE KAK..harus kene jadi pekerja cemerlang...

Orchid said...

stawbery > yeahhhh..sama-sama ler kite menjadi pekerja cemerlang gemilang terbilang then menghilang..hahahahha * ya ampunnn

amybebeh said...

hhahhahaha..nak juga kak nor tlg belikan pakai duit kak nor.hahahha kira hadiah birth tahun nie...hahahahahhaha/....blh tak cam tue...kejam tak permintaan...

Orchid said...

amybebeh > bukan kejam lagik..membunuh nama nye tuh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...