Monday, April 11, 2011

[INFO] ..Bahana 'over' menguap

Tak boleh tutup mulut lepas menguap


SEBANYAK 26 batang kayu kecil dimasukkan ke dalam mulut Holly Thompson.

KINGSTHORPE, Britain - Seorang remaja perempuan berumur 17 tahun, Holly Thompson tidak dapat menutup mulut selepas dia menguap semasa berada di dalam kelas di Sekolah Perempuan Northampton di sini, lapor sebuah akhbar semalam.

Dalam kejadian yang berlaku baru-baru ini, dia meminta seorang rakan menutup mulutnya tetapi apa yang berlaku ialah dia berasa sakit semasa percubaan itu dilakukan.

Holly kemudian dihantar menemui seorang jururawat sekolah tetapi dia gagal untuk menutup mulutnya walaupun air panas dan ketul ais diletakkan di bawah dagunya.

Dia kemudian dihantar ke Hospital Besar Northampton dan rahangnya terkatup semula selepas 26 batang kayu kecil mirip batang aiskrim dimasukkan ke dalam mulutnya.

Dr. Ejiro Obakponovwe memasukkan batang kayu itu yang diikat dengan pita pelekat dengan tujuan untuk menjadikan rahang Holly menjadi letih kerana gigi Holly menggigitnya buat seketika.

Doktor wanita itu menarik perlahan-lahan batang kayu tersebut sebelum dia memegang kedua-dua pipi pelajar tersebut dan menutup mulut Holly.

Pelajar itu kemudian dapat menutup semula mulutnya tanpa berasa sakit. - Agensi

Kredit: KOSMO 11042011

Nota Hati: kalau nguap bukak mulut xluas..cam xbest plak..xpueh kan..kuikui ;)

2 comments:

strawbery said...

yea la...mane pueh bukak mulut ala2 jerk... yg paling asyik sekali menguap sambil ada bunyik tue..perkhhhh memang TERBAEK..ahahahaha..diakhiri kuar air mate... ;)

Orchid said...

strawbery: betui2..diakhiri ngan kuar ayor mato..bru feel nikmat yg tk terucap gitu...hahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...