Monday, May 3, 2010

KEMBALI SEMULA...

Hyeee..assalamualaikumm teman-teman..pe kabor? Sure korang tengok blog aku statik tak gerak-gerak sajokk seminggu dua nie kan. Silap-silap naik bersawang sudah...alhamdulillah kesihatan aku kian baik walaupun masih batuk-batuk lagi..hampir seminggu lebih tidak menjengah blog sendiri..tak ada mood..body pun tak bape baik lesu memanjang kejap-kejap panjat katil tido tido tido...banyak merehatkan diri dan minda jer...

Kepada teman-teman terima kasih keperihatinan kalian..bukan aku tak bagi datang melawat aku...cuma keadaan aku aku kali nie tak bape senonoh untuk korang melihatnya...lagipun aku tk leh banyak bercakap dan bersembang.....sebabnya 24 jam muka aku diserkup dengan bantuan penafasan...iyeee seminggu aku diserang sesak nafas yang teruk jugak lah...selain itu aku diserang batuk yang maha haibatnya..sakit sendi-sendi badan aku dibuatnya. Kepada kalian ya ampunnnn aku mohon..

Merasa jugak pakej penginapan tido makan sepital 4 hari 3 malam...hakhak! HPJ tuh dah jadik rumah kedua aku...sampai nurse siap cakap 'hye..long time see u ma..' kejam kan stekmen gitu..wakakaka.
Dan kebetulan jugak aku bernasib baik my lovely mak abah ada disini...boleh jugak menolong anaknya seorang nie...yang penting kucen aku ada gak orang nak beri makan..hakhak!

harinie bru masuk opis..nak menyelesaikan kerja-kerja..then baru kemasikini blog aku plak..wait n seee... ;)

Nota Hati: sesekali dugaan itu datang...

2 comments:

::ienafazlyna:: said...

semoga cepat sembuh Kak Nor

Orchid said...

alhamdulillah..aminnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...