Monday, October 18, 2010

Lunch Yang Kelam Kabut...

Kisah nie Jumaat lepas.....lunchtime kunun nak pekena KFC...punyer teringin....pergi ngan Cik Puan Berangan.....dia beratur....aku masuk carrefour nak beli beras...panjangnya Q KFC time tuh....kira kene ada sifat sabar menebal dalam diri korang dalam situasi begini...

lebih setengah jam beratur tak dapat...orang adalah melaut..meja-meja semua full..pakat tapau jer makan kat opis...sampai jer giliran kitaorang serba serbi KENE TUNGGU 15MINIT...( itu katanya 15 minit..tapi sebelum nie tak penah tepati time tuh punn..)

maghaiii...aku tengok ayam spicy pun tinggal 3 ketul....kaunter bukak 3....tapi semua order tak dapat...aku nk order set twister pun tak ado..kene tunggu lagi 15 minit...orang ramai dah merungut-rungut...hanginnnn satu badannn sudahh!

KFC..nih paling aku hangin bila ada nak order dok terkial-kial pilih order..cam ler first time ko makan KFC kan..aku tengok berbulu jer muka cashier tuh nunggu dok belek-belek menu tuh...*emo emo emo

terus pergi..ke Pizza Hut...sama gak..manusia adalah meramai..memasing aku tengok order pun tak sampai-sampai lagikk..tengok skrin tv dorang..banyak kaler merah terpampang..maknanya jenuh ler aku kene tunggu lagi...dah 10 minit tggu budak amek order pun tak datang-datang..huhhh!

Blah!....masuk A&W..tak ramai orang...kira selamat...pilihan terakhir...sebab nak makan ayam..order ayam gak..walaupun aku tahu A&W punya ayam tak sedapp...sib baek root beer dia sodap tahap gaban...mencekik-cekik rasa tekak nak nelan ayam tuh...dah la kelamkabut tengok jam dah kol 2.40....gilerrr

root beer + ice-creamm...bedal sajerrr

Ayam goreng yang tak sodapp..kerasss sejukk...

Nota Hati: hati masih membara ngan KFC

2 comments:

::ienafazlyna:: said...

ntah ape la dosa hari tu..seme tak kena..mase balik g pasar, alih2 beli ayam separuh jek..blur xtahu nak beli ape

Orchid said...

Iena > dihari kejadian..elok jer malam tuh aku tak rasa lapor..gamaknya sebab dah tuba segelas besau ayor tuh..gilerrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...