Saturday, October 30, 2010

Hotel Si Omei....Klinik Haiwan Surgeri Mesra, Seksyen 7, Bangi

Tentu korang tahu aku adalah pencinta kucing....hari ini pepagi lagi aku terima kol dari adik aku suruh beli kosmo...katanya ada kisah 'hotel' omei, kucing aku...

zassss aku kirim kawan aku beli kosmo...rupa-rupanya ini kisahnya....ekceli dah banyak kali gak klinik Dr Wan nie masuk majalah or paper.....dalam n3 sebelum ini aku penah publishkan.....tapi kali nih aku nak jaja lagi kehaibatan klinik @ hotel untuk si manja kucing kalian...

Kalau nk baca n3 yang dulu klik jer kt bwh yang kaler ijau tuh.. ;)

entry yg lalu..

Pemilik Klinik Haiwan & Surgeri..Dr Wan Ahmad Kusairy bin Wan Sulaiman dan dibantu 3 orang doktor veterinar dan 10 orang pembantu 24 jam sehari, dibuka tujuh hari seminggu disemua cawangan klinik.

Terdapat 4 buah cawangan...Seksyen 7, Bangi, Presint 15, Putrajaya, Saujana Impian, Kajang dan taman Seri Serdang, Seri Kembangan.

Hotel untuk boarding jika uols bercuti mahupun cuti raya di caj sehari RM12 untuk sangkar standard dan RM15 untuk sangkar yang lebih besar. Caj berkenaan merangkumi kos penginapan dan makanan. Nak bawak makanan sendiri pun boleh tapi tetap caj yang sama yeaa...

Turut menyediakan 'asrama' untuk haiwan lain seperti arnab, hamster, iguana dan kura-kura.

Kredit by: KOSMO 30102010

6 comments:

Bunraku_han said...

suke kucing juge! suke2 giler...syg my mom semput n i tak de masa nak bela byk2..satu dua je dah memadai huhu~

Anonymous said...

Salam,

Kuching saya, Jerry sakit, boleh sata tahu no.telefon Klinik Haiwan Mesra di Seksyen 7 Bdr Baru Bangi.. urgent. T.kasih.

Peminat kuching
~Anita

orchid said...

Bunraku: iye ke..sama ler kita..peminat tegar kucen..sya pun semput gak..tp sayang punya pasal..redha jer bela...jd peneman setia tuh...

Anita: sori late reply yerr.. nih no tel klinik mesra tuh: 89250121 (Bangi Sek7),

umi_e said...

Salam...

Baguslah kita promote klinik/perniagaan orang kita...

* Kami pun pelanggan mereka juga ;)

nurulqistini abu sarin said...



assalam...kat cni ade spa n grooming jg x?..atau awak tahu tempat kat area cheras yg ade spa kucing....





















youtube downloader free link

muhd fareed rosli said...

Doktor ada tak untuk klinik haiwan kura-kura untuk sakit kura-kura saya ada tak doktor..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...