sebelum masak ikan pari tuh digoreng terlebeh dulu....supaya isi-isinya tak hancur katanya...kalau bakar lagikk sodapp....ibarat daging salai masak lomak cili padi ha
so selasa aku menerai menu nih....wahh menjadiikkk....*suker sukerr
aku nih bab masak insy'allah tangan berseni....tapi jangan suruh aku buat kuih seangkatan dengannya...mmg tak menjadikkk...bukan tak pernah belajo...tapi ntah lah memang tak berseni aku bab-bab kuih muih nie...tak tahu ler esok lusa kan...sapa tauuuu kan kan kan....*wink wink
Nota Hati:..penyakit 'M' terasa-rasa akan melanda..apakah penghujung kerajinan akan berakhir?
2 comments:
Salam nur,
wah raya lambat lagi dh tukar langsir baru nampak. Masak lemak ikan pari ni akak tak pernah masak/makan. Nak try lah, kalau letak belimbing buluh sedap tak
Kak Aidah > lagik sedap letak belimbing buluh kut..sapa yg suka masam2 sket tu..nur tk penah lg letak buah belimbing tuh. tk pe..resepi2 nih kita godam2 jerr...jgn masak lomak cili padi kuah kuning tukar kaler lain udah ler...hehehe
Post a Comment