Friday, April 9, 2010

Next!!...Pizza Hut Plak

Sambung lagik kisah makan...selepas biryani mr kabab..keesokkan harinya plak..ke alamanda..pekena Pizza Hut Plak

aduiii...naik arr kolestrol kali niee..hahahhaha

sekarang nie leh main tekan-tekan..'press for service'...segalak arr suka budak pizza tuh jap-jap mai meja korang kan...hehehehh

abek set sensasi delight ..3 rasa yang berbeda..

yang nie tak silap aku namanya cabonara ciken erk....ehh tui ker ejaan nie..lantakkkk arrr.
janji sebutan ada arah-arah ke bunyi yang sama ..iyer dok? Nama tak penting..yang penting rasa itu.. ;)

my feveret...yumi yumiii...aku suka cubit-cubit kan garlic bread tuh masuk dalam mushroom soup tuh..then kacau jap...makan....uiii nikmattttt

mana yang lebih tembummm??.....pipinya kah atau dagunya kah......wakakakaka

ko tengok tuh si eina kalau bercerita...mengalahkan cerita business main juta-juta jerrr...yang sebelah tuh si zety plak bizi check saham ada naik tidak...muka pun dah seronok sebab next month kene posting nun ke Penang....leh kepit ngan esben hari-hari katanyaaaaaa...

Mak orang aka bini sapa lah nieee punya aksi sebegini rupa kalau makan pizza erk...*larikkssssss

Nota Hati:...suka-suka riang ria

3 comments:

Kak Aidah said...

Salam Nur,

Asyik N3 makan je. Naik kecur air liur akak dibuat nya. Ni nanti bukan setakat jadi kembang setaman terus naik pangkat jadi kembang sekawah ni, hehehe. Jgn mare akak guaru2 je ye, hari2 Jumaat ni.

::Nur Fazlyna Marlyssa:: said...

ahaks..ini kali ke-2 baik punye gambar dalam aksi kak jue yg same...
Kak Nur, org ngan citer pasal politik ar..muahahhaa

Orchid said...

Kak Aidah > bulan april setiap tahun adalah bulan mewah ngan makan ssesajer..xmenang tangan u..hahaha

Eina > dier mmg suka buat aksi terlampau gitu..ngan kita2 boleh ler..agak2 depan laki dia ada beran tak nk wat aksi tuh?..wakakaka *larikkssss ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...