Thursday, November 21, 2013

Misi Mencari Bantal Kekabu...lenaku semakin indah!!

Setelah sekian lama aku mencari bantal kekabu ...akhirnya aku jumpainya di Dengkil sana

Itupun setelah diwar-warkan oleh kawan opis...serta kawan yang sama jugak beringinan nak kan bantal kekabu

Sebelum ini pernah beli....kunun katanya kekabu original....pakai tak sampai sebulan..dah mengeras bantal tuh..adusss sakit kepala aku

Beli bantal kat shopping complex..dalam beberapa bulan dah menipis cam roti telor....sampai dah boleh lipat dua bantal tuh...owhhh sadis tul!

So weekend adalah masa sesuai untuk menterjah mencari bantal idaman...

Jom..


disini macam-macam ada...tilam..bantal peluk...bantal..tilam bantal  baby pun ada..

jika ko nak suruh dia buatkan bantal saiz yang besar dari standard biasa pun boleh...datang sini boleh bincang dengan tukang jahitnyaini adalah tilam untuk baby

 macam-macam pilihan corak dan warna ada dijual disini


ada bantal untuk baby yang baru lahir...kusyen-kusyen kecil


kedai kekabu ini terletak di Dengkil...terletak di bersebelahan dengan food court...ada deretan kedai...jangan risau..korang tak akan mensesat.

Kira selepas ko masuk dengkil jer...mata tuh pandang jer area sebelah kanan...menang akan jumpa..bertentangan dengan pusat services kenderaan yang besar..


nampak tak harga itu...click untuk tumbesaranbila saya tanya...mana dapat kekabu ini..semuanya datang dari perak...uiii jauhnya mali..:P


hasil tangkapan...2 bijik bantal kekabu...besar standard cam bantal kat hotel...harga sebijik RM35...beli 2 bijik..aku mintak murah..hehehehe...yeayyy dapat!!

lenaku semakin indah selepas ini.....gittewwww!! :DNota Hati: next nak beli lg bantal..bantal lama yg keras2 tuh kasi buangNo comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...