Monday, October 15, 2012

JJCM: Sate Willy...Sg Ramal Kajang

Okeh nih kesinambungan perihal JJCM kat TV3 semalam jugak...Iqram menerai sate willy...

Aku pun tahu kehebatan sate willy nih dari terjah0terjah bloh kengkawan...so gigih aku mencari...ingatkan leh sesat..rupanya tepi jalan jerrr....tapi kalau ko terlepas simpang..jawabnya memusing jauh ler ko...

nama jer tepi jalan tapi kalau dah taraf highway harus arr memusing jauh sikitkan... :P

 welcome willy sate

kene datang awai....parking adalah memenuh....tempat ada full senantiasa...sebab disini adalah food court..so korang leh bayangkan pengunjungnya...first korang sampai...perkara pertama ko lakukan dan pastikan adalah mencari meja kusi dolu...kadang-kadang meja ada..tapi kusi plak tak cukup..itupun jika ko datang beramai-ramai...

 ada skrin besar..sesuai untuk orang yang r abun...kene ada game bola...harus lagik meriah kat sini


Aku terpandang Mee Udang Port Weld Kuala Sepetang katanya....

Aku dah try..kenot go untuk tekak aku...aku rela makan mee goreng lagik...aku rasa dah cam mee hailam plak mee udangnya...tak tahu tekak korang kan...


Selain sate..korang leh order menu lain..ala-carte..nasi lemak ade, segala sup-sup ader, western ade, burger bakar pun ada...

aku nengok sekali diusung burger bakar..kemain tingginya...paling murah RM10 *pitam

next time aku leh mencube..harus dikongsi...kalau aku makan sorang..lepas makan..aku kene menapak naik tangga naik ke rumah aku...hahahahaha..* caya ker...abaikan..kahkahkahkah :D

try nasi goreng ikan masin....kenot go untuk selera aku

 walaupun dalam kegelapan....terserlah kesedapannya...


memang diakui...sate willy nih memang sedap....veri juicy....lembut sesangat...yang penting saiznya tak besar cam sate yang satu lagik tuh...sate yang 'tett" aku dah 'blacklist' ....hak pengguna adalah hak kami!!..aicehhwahhh


 dua-dua gelas besar...segelas RM5.00
Air kelapa muda (isinya mmg lembut dan muda) & Jus Apple


dari seberang jalan utama...korang dah nampak signboard nih..inilah tempat nyeee...so jangan mensesat ok..



Nota Hati: kita JJCM lagik...dun menjemu..hahahahaha


2 comments:

~pUaN nAd~ said...

wah!satey willy!lame dh xtry mkn satey cni.zmn bujang2 rjn jugak ke cni.kat ctu mmg satey je yg sedap kak..yg laen mcm kureng sket..nnt akak try la satey kat restoren brothers, kat area kg dato baginda tu.sodap jugek.! ;p

Ming Ahmad said...

leh x bgi tau cara nk pgi tmpt ni klu dr shah alam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...