Tuesday, January 25, 2011

Kebodohan yang ko buat ini menambahkan lagi kebodohan ko...


Haaahhh!! Jarang sekali aku nak bercakap kasar sebegini kan....dan aku seorang yang susah nak melepaskan suatu perkataan 'bodoh' pada orang....tapi kes ini sememangnya ko akan benggang tahap langit ke tujuh kan.....kejadian ini berlaku disuatu tempat dalam negeri selangor ketika we uols JJCM.....u see gambar bawah nihh...

*sila abaikan adik manis itu...dier tak bersalah dalam ini celita.. ;)


Korang tengok apa masalah ngan SUV nih...agak-agak korang la kan....ape sumpah seranah yang patut kita dendangkan untuk pemandu yang sebegini...parking kereta mengalahkan amek site lori kan...harusss ko amek lesen terbang nih.

Kalau kotak parking untuk OKU.....sudah mestinya aku faham kan....sedia maklum tahu bahawa ruang petak untuk OKU memang besar sikit dari kotak parking biasa...sebab tuh kalau golongan OKU parking senget ke...tak ler kisah sangat..sebab keluasan kotak parking untuk dorang memang besar...tak caya korang balik..cari kotak parking untuk OKU....mesti ada bezanya saiznya...*wink wink ;)

orang cenggini bila kita cakap bodoh...tau plak marahhh!....tapi sememangnya dah terang-terang kebodohan ko terserlah disitu.....*emo emo

orang tua selalu cakap...' cerdik susah nak diajar' (erkk..tui ker ayat nie...tk kisah arr...soundnya lbh kurang gitu lerr bunyiknya...tp aku tahu abah aku penah cakap ayat nih....hehehe)

Nota Hati: selalu terjumpa kes camnih...hanginnn jerrr...

3 comments:

aidah said...

Orhid, patutnya org macam ni kena gi belajar parking balik. Kalau akak jadi dato' bandar akak klamp kereta2 yg parking macam ni, lepas tu gi hantar belajar parking sampai pandai, hehehehe. Memang betul2 menyusahkan org

::ienafazlyna:: said...

die nak terberak tu, xsempat paking betul2

Orchid said...

Kak Aidah: ala kak nk klamp tunggu akak jd datuk bandar lambat sgt arr...ape kata kita pancitkan tayar dier...kira berhemah sikit kan..hehehe

Iena: beragak kan nk ter** area camtuh...klu iye pun nk membuang pergi arr petrol station... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...