Saturday, January 1, 2011

Faizal Yusof....Pelakon & ex-husband penyanyi Siti Nordiana meninggal dunia...Al-Fatihah

ketika saat-saat bahagia bergelar suami bersama isteri dan anaknya..

Rasanya korang sure kenal pelakon Faizal Yusof nih kan...ex-husband Siti Nordiana yang selalu duet ngan penyanyi acik spin tuh...

Berita yang aku terima beliau meninggal akibat serangan jantung dalam usia 33 tahun (maybe not sure) tapi kira umo cam tuh muda arr kan..Menghembuskan nafas terakhir di Hospital Pusrawi KL jam 1 lebih tadi (1.1.11)...al-fatihah

Kematian tak mengenal usia...tetapi ape yang kita perhatikan sekarang....dalam usia muda ramai yang mudah mendapat serangan jantung..termasuk dahulu penyanyi fotograf si Shamrin kan..kes yang sama...so hargai lah diri kalian..sayangi jantung dan kesihatan kalian....peringatan ini juga kepada aku... :(

Nota Hati: zaman yang semakin mengecil..

3 comments:

Anonymous said...

wah cepatnye u post entry arwah ni....
moga ALLAH tempatkn kite semua di tempat yg baik!!

armouris said...

takziah dan al-fatihah! info tentang serangan jantung di SIHAT SELALU - Bagaimana Serangan Jantung Terjadi

Orchid said...

Anon: dah kompom berita benar..bru leh publish...al-fatihah untuk arwah.

Armouris: thanks a lot atas info2 yang diberikan..i likeee ;)..al-fatihah kpd arwah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...