Monday, January 31, 2011

Rita Rudani & Mertua...buang yang keruh ambil yang jernih..alhamdulillah

Rita Rudaini Dan Mertua Sudah Berbaik

RITA RUDAINI DAN KELUARGA MERTUA SUDAH BERBAIK

Kami tumpang gembira bila mendengar yang hubungan keruh antara Rita Rudaini dan keluarga mertuanya sudah mula menjernih apabila kedua-dua pihak sudah menamatkan perselisihan faham yang tercetus hampir tiga tahun lalu.

Peristiwa air mata itu berlaku di Pusat Perubatan Prince Court, Jalan Tun Razak pada malam Khamis lalu apabila Aidil Zafuan, membawa ibu dan bapanya Azizah Arshad dan Abdul Radzak Salleh untuk menziarahi cucu mereka, Airit Rayyan Rizqin yang berusia dua tahun di pusat perubatan itu akibat demam panas.

Ketika tiba di pusat perubatan berkenaan, Rita telah meluahkan segala isi hati yang terbuku selama ini sehinggalah kedua-dua pihak bermaaf-maafan bagi menjernihkan segala kekusutan yang terjadi.

Paling menyentuh hati kami bila ibu Aidil yang juga ibu mertua Rita mengatakan “Emak sayangkan Rita. Mak restu perkahwinan Rita dengan Aidil,” sambil memeluk Rita dengan linangan air mata. Kalaulah ini dikatakan sejak dulu lagi, pastinya perselisihan faham antara mereka takkan berpanjangan.

Kredit by: zon sensasi

p/s: alhamdulillahh..akhirnya..kesabaran itu perlu

Nota Hati: tunggu fotoshoot kembar aidil & rita ayu raudhah..mesti gempakkk..

2 comments:

Jieda said...

baca metro harini lain pula ceritanya.hmm...

Orchid said...

Jieda: thanks menyinggah my blog yerr.. ;)..tuh la..dah macam2 plak citernya kuar...org sana kata lain..org sini ckp lain...ghupanya lain plak..kdg2 pointnya satu jer..tp sbb ramai tukang dengar dari A-Z..nyudahnya lom sampai ke Z...dah jd lain citernya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...