Monday, October 10, 2011

Cuti-Cuti: Rumah Peranginan Persekutuan Cameron Highlands [ P7 ]..Sessi mencari munge-munge

tempat terakhir dalam misi di Cameron...

skodeng bunga-bunga...wajib!! *suker suker ;)

gift from him... tengkiu ;)

kali nih kami naik lagi ke atas...kira dekat-dekat ngan Equatorial hotel sana...


kat sini mata aku adalah merambang...dengan bunga aku adalah insan yang tertewas dengan godaan kecantikkannya


sedang menanti akak ini siapkan munga aku...aku pilih bunga yang berkenan dia yang gubahkan...veri cheap dari harga KL

masa dia gubah..mulut dok pot pet..aku layan jer la..kang sentap plak dia tak buatkan plak kan..hehehe...
part paling menyentap jiwa aku..leh plak dia tanya..bunga nih untuk mak mertua ke..adusss...ko kan kak..agak2 ler....baik sungguh menantu bagi munge gayak gini kt mertua kan..

ada ker menantu bagi munge camnie kt mertua erk..kalau ada..bagus ko memang menantu yang baik dah berbahasa..bukan menantu hantu..hikhik

my fren memborong kelopak roses ini nk buat potpuri gamaknya...bila aku tanya nak buat pe ngan bunga nie...leh plak dia jawab..nak feel-feel cam dalam Nora Elena ngan Seth masa episod di cameron....buleh?

jalan hala ke sini..kiri kana penuh ngan kereta yang parking ikut suka..termasuk kitaorang..

best jenjalan disini walaupun ada matahari tapi cuaca berangin jerr...so tak terasa panas ke hapa...

masa untuk kembali ke pangkal jalan..

bye-bye cameron..jika ada rezeki..ingin sekali aku bertandang lagi..

Singgah di Nasi Ayam Gemas...memasing dah melapar sebab sepanjang balik hujan adalah melebat...aku tak sabar nk hirup teh tarik panas-panas...perhhh nikmat sekali..:)

sejarah gemas...kereta api berpisah tiada...

sekian..watamat kisah holiday kami di CH...keinginan untuk datang ke sini lagi...tunggu next plan plak..

Nota Hati: akhirnya penutup kisah CH...

2 comments:

♥ EeiNz ♥ said...

sejuk tgk bunga2 ni kak . like sgt !

Orchid said...

EeiNZ: Kin ko nengok bunge2 dah sejuk kan..tp kalau ko nengok aku lagik sejukkkk..hahahhaha*lariksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...