Monday, October 10, 2011

Bayi 23 hari diliwat bapa sendiri.... :(

fikirkan anak seusia begini menjadi mangsa ayah sendiri...sememangnya tidak layak digelar ayah mahupun manusia sekalipun!!

Bayi 23 hari diliwat bapa kandung!

GOMBAK: Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumahnya di Taman Sunway, Batu Caves, di sini, kelmarin.

Lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil.

Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah.

Sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira jam 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.

“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.

Kredit: Informasi Dot My

Nota Hati: bila manusia tidak serupa manusia...binatang pun tahu kasihkan anaknya...

1 comment:

strawbery said...

ya allahhh.... moga allah perlihara keluarga ku dan insan2 yg tak berdosa... aminnn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...