Thursday, May 21, 2009

Ekuestrian Club Putrajaya 19052009

Lunch diadakan di Kelab Ekuestrian Putrajaya jam 12.30pm. Lunch santai mesra ini adalah sempena kenaikkan pgkt YA Dato' GSR ke Federal Court.

sempat laie..ini ler tmpt nye..

kalau dah mananye ekuestrian..mesti arr simbol binatang nie kan..huhuhu

makan time ~ nasik 4 sudu lauknye yg banyak..macam2 adeee.
Tengkiu YA belanja makan2 nie..

YA Dato' GSR
Memberi amanat dan nasihat2 dalam kerjaya n tugas2 utk
masa skg n akan datang..insy'allah
TQ Dato'..

Nota: Club ini juga ada disediakan untuk lunch - hi-tea (buffet) n party2 besday dan bebagai majlis. Nak belajar naik kuda pun leh..disini juga berlangsungnya acara2 international berkaitan ngan kuda..info sket.

2 comments:

pu3sakura said...

wah..kak, den officially jealous...
walaupun selalu kena marah ngan YA tapi dia xkedekut kan...kan...
angguk 10x...

amybebeh said...

HAI KITE TGK JE LA YE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...