Tuesday, April 7, 2009

My Belated Besday

04/04- setiap tahun yer anak2...adusss terasa tuo dah den nie ha..
so tak dek ape yg nak disambutnye sekadar enjoy2 makan2 n d geng jer la..
tempatnye?..di umah aku!..


Kek yg cantek lagik sweet nie datangnye khas perezen dari bakal mama vogue (jue) n bakal menteri kewangan (statistik) cik sue kita ler..heheheh
pantun 2 kerat - terima kasih daun keladi..
tahun depan nk kek beso lagikkk...ahaks!


sememang nyer cedap bangat!!..mavelessss
Hidangan yg harus aku sajikan..klu idak sendirik mau ingat arrr...menu biasa jer..wat behoon + mee sup..( sue cakap leh bukak kedai..tp dier nk jadik cashier)..
huhuhu terharu nyerrrr pujian itteww!..TQ
Nak aku wat lagik?.. tggu lain tahun arrr...hahahha..

mmg cedap sampai kene candid ngah nyuap pun xsedar si sue nie..
bakal mama nie totap mantain control ayu..wpunnnnnnn...(debaran bln 5)..heheh

Nie tetamu trip ke-2 sampai...kira dah rapat ngan family aku
( sibaju merah tuh ogi..masa kecik2 mak aku ler menjaganye)

si princess nie totap datang..dier plak yg terlebeh seronoknye..sbb tgok kek..biasa arr anak2 ribena..

Kepada semua kengkawanku yg menitipkan ucapan dimana2 ruanganku..aku ucapkan ribuan terima kasih atas ingatan dan doa2 kalian semua...aminnnn!

p/s ~ mesti korang tertanya2 mana pic besday girl kan...dier bgtau.. dier pemalu orgnye..hahahaha

1 comment:

fantaghirolynn said...

ooo.. buat besday x ajak pun... huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...