Wednesday, November 2, 2011

Sekarang Musim Hujan...so berhati-hati..

Seperti kita lihat sekarang..sekarang dah sampai hujung-hujung tahun adalah musim hujan...petang ajer hujan...bukan main lebat okeh..siap angin-angin lagi...

aku bab-bab hujan memang fobia...takut woooo...kalau ngah drive hujan lebat..siap kilat guruh bagai....gigil okeh.. :(

ini kejadian masa hujan...maybe kereta ini dipandu laju..jalan pun licin...sudahnya tercium trafiic lite punyer control box...sayang siot..nengok plat..kereta baru tuh..WV++++

kat sini..kalau ko accident...memang malanglah berganda2...dah la kereta rosak..kalau ko langgar pembahagi jalan ke..sampai pecah ke hapa..tersondol bunga-bunga sepanjang jalan tuh kerr...langgar harta benda kt sini..jawabnya dapat surat cinta lah...*surat saman... ;)

dan jangan harap ko langgar ko blah gitu sahaja yerr...CCTV ader dimana-mana...bila nampak CCTV sila peace!..hahahahha

so kalau hujan slow2 bawak kereta okeh..

yang ini kejadian di parking bawah rumah aku....selepas aku alihkan kan kereta...tak sampai setengah jam...dahan nie jatuh...sib abik tak jatuh atas kereta aku..seriau ko aku time nie...dengan hujan lebat...angin yang kuat...

setelah hujan berhenti...

Nota Hati: fobia dengan hujan..seyes ok

2 comments:

~~nUyUL~~ said...

uhuk!~sempat akak amik gambo alza ni ek?aku lalu mase tu pon tetibe berdebar jugak tgk kete tu dah tersadai atas simen landskap tu...sebab tepi jalan sebelom traffic light tu mcm byk air bertakung...tu yg eksiden tu, syg kete baru.huk3!~

Masni Syafie said...

hati-hati semasa jalan jugak..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...