Friday, January 24, 2014

JJCM:: Hi-Tea Di Umai Cafe Katanya...

Selepas balik koje..tempat sesuai minum petang ala-ala hi-tea kununnya sambil feel-feel nyaman menghadap tasik adalah di Umai Cafe

Terletak dipersisir tasik Putrajaya...kira kalau dari Masjid Besi tuh korang dah nampak Umai cafe nih

Jom Layan apa yang kitaorang makan sambil diskus-diskus hal ehwal projek bulan 5 nanti




Hari ini order lempeng kelapa kira 1 set ( 2 keping lempeng + kuah kari & sambal)
RM2.00..muroh kan



nampak nasi ngan tomyam putih hujung tuh..yang tuh member aku order...katanya merangkap makan malam terus..balik malas masak...ok no komen bab nih..hahahhaha


list untuk harga minuman....ok kan..

jom kita intai-intai ape menu & harga  di Umai nih...











bagi aku disini harga yang ditawarkan amatlah berpatutan....rasanya nak dapat harga camnie dalam putrajaya susah jugak kan

tepuk dada tanya selero


ok masa untuk kembali ke pangkal jalan

sempat lagik snap sunset walaupun ketika ini jam baru jam 6 lebih tau dalam keadaaan cuaca yang panas petang-petang....

next entry JJCM lagik..tungguuuu



Nota Hati:  suka sunset


2 comments:

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 55
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Hani said...

Assalam kak orchid,
Jemput dtg jjcm ke restoren saya di seksyen 9, bangi. Restoren port. Menu kami caca merba..dari nasi arab ke burger bakar. Daging burger kami buat sendiri. Cuba la sini. Lagi kami ade ayam penyet, western, pasta, nasi lemak kukus. Kalau akak dtg buat review, saya kasi diskaun 10% from total bill.
Contact saya ye 017-7007712. Hani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...