Wednesday, April 17, 2013

JJCM: Lunch di Warung Pak Maidin..Taman Equine Sri Kembangan

Bila sebut warung..dah terbayang warung ler kan atau ala-ala geraikan...

bila dah sampai sini..nama jer warung tapi restoran besar ko..

nama tuh penting.....promo ke arah nama lebih komersial ok.. ;)

Lunchtime jumaat adalah masa yang lama..megambil kesempatan nak pergi ke pasar borong sana untuk beli barangan dapur...so menyinggah ler kat sini ...

jom nengok apa yang kita sempat ngap...tak dan nak snap lelebih..sebab time nih ramai plak orang lunch kan...so agak menyegan aku kat disitu...shy shy ma..hahahaha


ikan goreng kerisi, sayur goreng kacang botor, paru bercili...up lagi dengan ulaman ..sambal belacan + cencalok.....ok ini selero orang melaka...



ayam goreng kampung, ikan masin talang masak lomak cili padi, terung berlado, telo dadar ...nak menerai rasa..rasa nak ambil semua lauk sikit-sikit...:D

terung berlado tuh memang sedap arrr...bukan aku jer cakap sedap..my fren pun cakap sedap...next nak repeat terung berlado lagik....yumiii 

minuman tak sempat nak snap sebab lom sampai order...tapi kitaorang makan dolu..sebab dah kelaporan..


ini ler rupa paras warung pak maidin itu...sila abaikan model-model terlampau yang sedang mengedikss selepas kekenyangan itu...*larikssss


warung ini pernah diterjah oleh team JJCM TV3.....disebelah malamnya ada burger bakar dan menu-menu ala carte jugak....kat sini ada big jumbo glass....wahhh best!!

kalau korang nak ke sini..senang ajer..berdekatan dengan Jaya Jusco (JJ) Taman Equine...ada roundbout amek jam 3...then masuk simpang kiri..terus jer..ko akan jumpa warung pak maidin dihujung corner lot shop...memang takan menyesatkan

cuma drive slow..sambil mata memerhati deretan kedai sebelah kanan.... ;)


Nota Hati: nak repeat lagik..


2 comments:

Sumijelly Sumi said...
This comment has been removed by the author.
Sumijelly Sumi said...

http://Sumijelly.com

Nexttttt time leh la ajak kengkawan ke sana...

Agak jauh juga ke situ...hari Jumaat jer yg boleh g sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...